Webinar: PitchNL

Hét evenement waar start-ups en overheid elkaar ontmoeten

donderdag 11 februari, 15.30 - 17.00 uur, Online

Aanmelden

Evenement

11/02/2021

Duurzame energie, een gezonde bevolking, circulaire bouw, inclusieve arbeidsparticipatie. Het zijn slechts een paar van de grote maatschappelijke transities waarvoor we staan. De overheid heeft de handen vol aan deze vraagstukken. Startups bieden vaak een oplossing, vanuit innovatieve technologieën en nieuwe visies op de economie. Toch weten deze twee elkaar niet goed genoeg te vinden. Geen gedeelde taal, een web van ambtenaren en waar begin je?

KplusV werkt aan een innovatieve, duurzame en sociale toekomst door mensen en mogelijkheden te verbinden. Want alleen in samenwerking, door publieke organisaties en bedrijven samen te laten excelleren, kunnen we de grote transities aanpakken.

Daarom presenteren we: PitchNL!

PitchNL is een platform, georganiseerd door KplusV, waarop we de uitdagingen van overheden en de oplossingen van startups bij elkaar brengen. PitchNL start als online evenement. De eerste editie vindt plaats op 11 februari 2021, vanuit onze online studio.

Informatie

  • Wanneer: donderdag 11 februari, 15.30 – 17.00 uur
  • Waar: online
  • Voor wie: (innovatieve) ondernemers en ambtenaren

Sprekers

  • Ellen Oetelmans, programmamanager Amsterdam Impact (Gemeente Amsterdam)
  • Ton Jonker, CIO provincie Zuid-Holland

En daarnaast input van vier startups:

  • Twee startups die een product pitchen dat interessant is voor overheden: Tim Murck (HackShield) en Dirk Huibers (Spotr.ai).
  • Twee startups in een interactieve sessie: Danny Hoendervangers (Square 11) en Maarten Coumans (Local Heroes).

Ben je een (startende) ondernemer of werk je bij een gemeente of provincie en wil je hier bij zijn? Schrijf je dan hieronder in.

Schrijf je in voor de webinar

Locatie Webinar: PitchNL

Plan je route

Complexe vraagstukken van ondernemers en overheden? Innovatieve oplossingen zijn mijn antwoord

drs. Hendrik van der Meulen

06-27 08 55 73

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.